hoop voor Dolce

Ons hondje Dolce heeft een aangeboren Patella luxatie-aandoening aan zijn linkerachterpootje. De aandoening verergerde vorige week naar stadium 4, het laatste stadium voordat hij mank zou worden, door een sprong van de bank. Hij kwam daardoor verkeerd neer, waardoor volgens de dierenarts waarschijnlijk ook zijn knieband is gescheurd. De arts raadde een spoedige operatie aan.

Lees meer: hoop voor Dolce

Doorstart voor Quidem Carus

De vlag kan uit, het is feest! Ja lieve allemaal jullie lezen het goed, het is feest. 

Het harde werken achter de schermen en de hulp van Stichting DierenLot hebben er voor gezorgd dat we weer open kunnen. En hier zijn wij zo blij mee. Vanaf nu kan er weer een aanvraag gedaan worden.

Lees meer: Doorstart voor Quidem Carus

Digitale collectebus

Klop, klop, tringgggggg. Quidem Carus staat aan je deur met een collectebus, nou ja... online dan. We zijn druk aan het collecteren om weer open te kunnen (we moesten even dicht vanwege een tekort aan fondsen). Om weer te starten met dat wat we al 9 jaar met veel liefde doen: minima-huisdieren in nood helpen bij onverwachte dierenartskosten. Help jij ons mee? Je kunt een digitale donatie doen via: https://dierenlot.digicollect.nl/waarborgfonds-quidem-carus of scan de QR-code. Alvast onwijs bedankt! 

 

We snappen dat niet iedereen kan doneren. Maar je zou ons ook al enorm helpen door dit bericht te delen in jouw netwerk. Hoe meer mensen dat eurootje in de collectebus doen, hoe dichter wij bij onze heropening komen en we weer kunnen beginnen met het helpen van huisdieren in nood! Alvast bedankt!

We gaan door

Even dachten we dat we het niet zouden redden….

Maar…. 

Yessssss! We hebben goede hoop op een doorstart van onze werkzaamheden. We hebben een nieuwe fondsenwerver en een nieuwe voorzitter gevonden. En misschien nog wel veel belangrijker: de spirit is weer terug! Wij willen toch minimaal dat 10-jarig bestaan gaan vieren volgend jaar. Met hopelijk jullie steun en hulp.

Lees meer: We gaan door

Ode aan onze vrijwilligers!

Al onze vrijwilligers zijn super belangrijk! Zonder hen kunnen wij al die huisdieren die onze hulp nodig hebben, niet helpen! En we hebben er echt al veel geholpen dit jaar! Ze werken keihard aan ons doel: het helpen van huisdieren in nood!

Op de dag van de vrijwilliger willen wij al onze vrijwilligers even in het zonnetje zetten: zonder jullie zou #QuidemCarus niet zijn wat het nu is! En zouden vele huisdieren misschien niet geholpen zijn! Jullie zijn toppers!

En dat zijn onze volgers het vast wel met ons eens!

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301