We gaan door

Even dachten we dat we het niet zouden redden….

Maar…. 

Yessssss! We hebben goede hoop op een doorstart van onze werkzaamheden. We hebben een nieuwe fondsenwerver en een nieuwe voorzitter gevonden. En misschien nog wel veel belangrijker: de spirit is weer terug! Wij willen toch minimaal dat 10-jarig bestaan gaan vieren volgend jaar. Met hopelijk jullie steun en hulp.

 

 

Want 2 nieuwe mensen vinden, betekent helaas nog niet dat we al weer nieuwe aanvragen kunnen aannemen. Want wat heb je vooral nodig om financieel te kunnen helpen bij huisdieren in nood? Precies: geld!

Dat betekent wel dat we nu vol gaan voor nieuwe fondsenwerving. En zodra we weer wat geld op de bank hebben staan kunnen we weer mensen (en vooral huisdieren) gaan helpen. Jij kunt ons helpen dat moment te versnellen. Doneer een bedrag via onze geef-app (bovenaan de Facebook-pagina: de knop App gebruiken), scan onze QR-code (dit leidt je naar Ideal) of kijk of www.quidemcarus.nl/help-ons. Met elke euro zijn wij blij. En kun jij elke maand een klein bedragje missen? Stel een automatische incasso in en ondersteun ons zo maandelijks! Zo bouwen wij weer een potje op om huisdieren te helpen zoals de katten  Nouki en Gitana, de boomer Bowy en hond Wolvin. Zonder onze hulp hadden zij nog steeds geen hersenscan of blaasoperatie gehad, kuur gekregen of hadden ze nog steeds met een ontstoken gebit rondgelopen. 

Help ons en wij pakken ons werk weer op zoals we al 9 jaar hebben gedaan! En dat is: huisdieren helpen! 

Delen is heel fijn want hoe meer mensen ons helpen, hoe sneller wij weer ‘open’ kunnen.

Dank je wel alvast.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301