Digitale collectebus

Klop, klop, tringgggggg. Quidem Carus staat aan je deur met een collectebus, nou ja... online dan. We zijn druk aan het collecteren om weer open te kunnen (we moesten even dicht vanwege een tekort aan fondsen). Om weer te starten met dat wat we al 9 jaar met veel liefde doen: minima-huisdieren in nood helpen bij onverwachte dierenartskosten. Help jij ons mee? Je kunt een digitale donatie doen via: https://dierenlot.digicollect.nl/waarborgfonds-quidem-carus of scan de QR-code. Alvast onwijs bedankt! 

 

We snappen dat niet iedereen kan doneren. Maar je zou ons ook al enorm helpen door dit bericht te delen in jouw netwerk. Hoe meer mensen dat eurootje in de collectebus doen, hoe dichter wij bij onze heropening komen en we weer kunnen beginnen met het helpen van huisdieren in nood! Alvast bedankt!

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301