Doorstart voor Quidem Carus

De vlag kan uit, het is feest! Ja lieve allemaal jullie lezen het goed, het is feest. 

Het harde werken achter de schermen en de hulp van Stichting DierenLot hebben er voor gezorgd dat we weer open kunnen. En hier zijn wij zo blij mee. Vanaf nu kan er weer een aanvraag gedaan worden.

Maar we willen jullie er wel op wijzen dat we ook de vakantieperiode induiken en dus ook niet op volle bezetting draaien. Uiteraard doen wij ons best maar het kan zijn dat we wat later reageren als dat u van ons gewend bent.

En hoe blij wij ook zijn, we zijn er nog steeds niet! We blijven zoeken naar donateurs maar hebben ook jou hulp nodig. Iedere euro is welkom in onze collectie bus. Je kunt zelfs een eigen digitale collectebus aanmaken, namens onze stichting en ons helpen bij het collecteren! 

Kun je geen bijdrage doen, deel dan ons bericht op social media. Of mocht je een stichting of bedrijf weten die ons misschien kan en wil ondersteunen, is dat ook welkom. Stuur ons dan een PB via messenger.

Maar voor nu zijn we gewoon blij dat we weer kunnen gaan starten met het helpen van huisdieren in nood. Dank jullie wel Stichting DierenLot voor dit startbudget! En op naar ons 10 jarig bestaan!

Warme groet van alle vrijwilligers van Quidem Carus 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301