Quidem Carus bestaat 10 jaar

Meer dan 10 jaar geleden begon het met een ‘toevallige’ ontmoeting van 2 mensen op een congres fondsenwerving. Na een goede bak koffie in een park ontstonden concrete plannen voor een stichting. Een stichting die huisdieren zou gaan helpen die door de financiële nood van het gezin, niet geholpen konden worden bij een dierenarts. En precies 10 jaar geleden was het dan daar: de oprichting van Stichting Waarborgfonds Quidem Carus op 27-3-2013. En met hulp Stichting DierenLot konden wij een eerste start maken en ze zijn ons altijd blijven steunen.

En wat hebben we allemaal langs zien komen! Soms echt vreselijk schrijnende verhalen, waarbij je met tranen in je ogen achter de laptop zat! Mooie verhalen van baasjes die zo dankbaar zijn met de financiële hulp en soms nog meer met het luisterend oor. Prachtige foto’s van huisdieren die we hadden geholpen: meestal honden en katten en heel soms een konijn, hamster of vogel. En soms ook verdrietige berichten van een huisdier dat we jaren daarvoor hadden geholpen maar overleden was.

In al die 10 jaar hebben we honderden en honderden huisdieren mogen helpen en hun baasjes. En daar zijn we super trots op! Dank aan alle fondsen die al jaren achter ons hebben gestaan (en hopelijk nog vele jaren blijven doen want het is zo nodig!), dank aan onze collega-stichtingen waar we mee samenwerken, heel veel dank aan alle vrijwilligers die uren en uren achter hun computer bezig waren en zijn met de aanvragen, de financiën regelden of verhalen op Facebook zetten, dank aan al onze volgers (jullie dus) die ons jarenlang bleven liken of onze crowdfundings deelden, dank aan iedereen die een steentje bij heeft gedragen, hoe groot of klein het ook mocht zijn. Wij zijn er dankbaar voor. 

We hopen dit werk nog heel lang te mogen blijven doen want het is dankbaar werk! Maar dat kunnen we niet zonder jou! Wil jij ons bedanken met ons 10-jarig bestaan? We zijn het allermeest blij met een gift in de digitale collectebus! 

https://dierenlot.digicollect.nl/waarborgfonds-quidem-carus

Want daar kunnen wij dan weer huisdieren mee helpen!
Of wil jij zelf vrijwilliger worden? Laat het ons weten en we nemen contact met je op. 

Dank namens alle vrijwilligers van Stichting Quidem Carus,  uit de grond van ons hart! 

 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301