Help kleine dierenhulporganisaties

Grote organisaties zijn begin 2016 veelal gestopt met de potjes voor huisdieren in nood. Ook gemeentes en hulpinstanties voor minima staan nog niet erg open om te helpen bij huisdierenleed. Dat merkten kleine stichtingen zoals Quidem Carus direct in een stijging van het aantal aanvragen. Help daarom Quidem Carus om te blijven helpen. Wordt donateur of vrijwilliger van de stichting. Lees hier wat de stichting allemaal doet en hoe u kunt helpen.

 

Grote organisaties zijn begin 2016 veelal gestopt met de potjes voor huisdieren in nood. Ook gemeentes en hulpinstanties voor minima staan nog niet erg open om te helpen bij huisdierenleed. Dat merkten kleine stichtingen zoals Quidem Carus direct in een stijging van het aantal aanvragen. Quidem Carus is nog maar een jonge, kleine organisatie die voornamelijk draait op vrijwilligers. Gelukkig worden we financieel gesteund door een aantal fondsen zoals stichting DierenLot. Elk half jaar presenteren wij ons als stichting dan ook bij de Landelijke Dierenhulpverlenersdag, georganiseerd door DierenLot. Maar met het toenemende aantal aanvragen, redden we het niet alleen met de fondsen. 

Wilt u huisdieren zoals Lena, Ischa, Panter, R.O.M. en Bella helpen? Wordt dan donateur van de stichting. Plaats een maandelijkse overschijvingsopdracht bij uw bank of maak een eenmalige donatie over op IBAN NL61TRIO0197706959 t.n.v. Stichting Quidem Carus, Utrecht. Met elke euro zijn we blij! Of word vrijwilliger en zet eigen acties op om geld in te zamelen voor de Stichting. Vindt je dit leuk om te doen en heb je tijd over? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verhalen van huisdieren die we hebben geholpen, plaatsen we op Facebook, LinkedIn, Twitter (@QuidemCarus) en op onze website, zodat u ook kunt zien wie we geholpen hebben. Niet iedereen wil of durft zijn/haar verhaal te delen. Er heerst veel schaamte rondom het thema armoede. Daarom is er door de Armoedecoalitie in Utrecht gevraagd dit zichtbaar te maken. Twee studenten journalistiek van de Hogeschool Utrecht maakten een filmpje (binnenkort te zien) met als thema 'verborgen armoede', samen met Quidem Carus en DierenDokters Utrecht. Veelal schamen mensen zich om hulp te moeten vragen. Of weet hun omgeving er niets vanaf. Waar moet je dan naar toe bij onverwachte dierenartskosten? Jasmijn was bereid wel voor de camera haar verhaal te doen en dat vinden wij erg stoer! Dus Jasmijn: dank je wel en hopelijk helpt jouw verhaal om dit thema bespreekbaar te maken. En DierenDokters Utrecht bedankt dat we bij jullie mochten filmen.

 

Help Quidem Carus om te blijven helpen. Deel, like, doneer, word vrijwilliger, kom in actie. Alles om eigenaren en hun huisdieren in nood te kunnen blijven ondersteunen. Dank namens het vrijwilligersteam en het bestuur van Quidem Carus.

   

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301