Nellie vertelt over haar Bibi

Nellie kwam met een hulpvraag voor haar poedel Bibi bij Quidem Carus. Bibi had gescheurde kruisbanden en moest worden geopereerd. Ondanks haar verzekering moest zij toch nog veel zelf betalen. Lees haar eigen verhaal over hoe Quidem Carus haar hielp.

 

Nellie: "Mijn man is net iets meer dan een jaar geleden overleden met al het verdriet krijg ik ook zijn pensioen niet dus ben terug gevallen in een uitkering. Samen hadden we, heb ik een heel lief klein poedeltje wat voor mijn mijn kind is omdat ik zelf helaas geen kinderen kon krijgen. Ik ben echt eenzaam en voor mij is mijn hondekind alles. En toen, een anderhalve maand geleden, rende ze achter een poes aan en ineens hoor ik een gil en loopt ineens op drie poten. In de middag naar de dierenarts gegaan wat gelukkig mijn buurvrouw heeft voorgeschoten haar pootje was dik en een week rust met medicijnen.


De week daarop vol goede moed naar de dierenarts misschien valt het mee. Maar nee, haar kruisbanden waren kapot en ze moest geopereerd worden de kosten 600 euro.
Ik was helemaal in paniek ik had het geld voor een operatie niet de dierenarts zei denk erover en kijk wat je kan doen. Ik ben naar huis gegaan en ben naar mijn buurvrouw gegaan heb daar zo vreselijk zitten huilen! Wat moet ik nu mijn kind mijn alles. Toen wees mijn buurvrouw op u stichting en heb echt met een noodkreet om hulp gevraagd. Gelukkig had ik Bibi (zo heet mijn hondje) nog in de dieren verzekering gelaten tot zolang het gaat en zou van de verzekering de helft van de operatie vergoed krijgen. Maar dan nog 300 euro plus alle medicijnen erbij... Na heel veel opgestuurd te hebben over mijn inkomsten kreeg ik het goede nieuws u stichting zou de 300 euro vergoeden. Ik kan u niet vertellen hoe gelukkig ik was heb het letterlijk uitgeschreeuwd van blijdschap. Bibi kon geopereerd worden! Wat ben ik dankbaar dat u dit voor mij heeft gedaan, ik heb er geen woorden voor. Dat in deze harde wereld nog zulke lieve mensen bestaan wie weten wat een huisdier voor mensen kan betekenen. We zijn nu goed aan het oefenen maar het heeft tijd nodig maar de operatie is goed gegaan en we moeten rustig oefenen het gaat dus goed met Bibi wat zonder u niet was gelukt .


Ik ben zo blij dat ik met haar weer een toekomst heb en ben zeer dankbaar dat u mij maar vooral Bibi heeft geholpen u heeft ons weer hoop gegeven om verder te gaan .
Met hartelijke groeten Nellie Hulsebos en een Pootje van Bibi"

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301