Vrijwilligers gezocht

Misschien viel het je al op dat we sinds midden december 2019 geen nieuwe aanvragen meer aannemen. Dat het vragen oproept over de status van onze stichting, snappen wij heel goed. In dit bericht delen we daarom de stand van zaken met jullie en vragen we jullie om hulp!

 

Vorig jaar kregen we zoveel aanvragen dat we handen tekort kwamen om die te verwerken. Om de ingediende aanvragen toch de aandacht te geven die nodig is en achterstand in te lopen, is besloten om even te stoppen met het aannemen van nieuwe aanvragen.

In die tijd vertelde één van de bestuursleden ons over een nieuwe koers in zijn leven. Na 7 jaar, waarbij hij zijn hart en ziel in de stichting heeft gelegd, zal hij binnenkort afscheid nemen. We hebben deze tijd ook direct aangepakt om na 7 jaar onze processen eens te herzien, waar nodig aan te scherpen en op zoek te gaan naar nieuwe en enthousiaste vrijwilligers voor onze stichting.

Wij hebben de mogelijkheid om huisdieren in nood te helpen en daarmee de eigenaren die vaak met de rug tegen de muur staan. Het is echt hartverwarmend als je reacties leest als we weer een dier hebben geholpen! En dat willen we graag delen met nieuwe collega-vrijwilligers. We hebben er enorm zin in om weer aan de slag te gaan.

Ben jij of ken jij die dierenvriend die huisdieren en minima wil helpen de behandeling of operatie te geven die ze zo hard nodig hebben? Kom jij ons team met enthousiasme versterken? Check onderstaande link voor onze openstaande vacatures of stuur dit bericht door naar jouw netwerk. Dan hopen we binnenkort weer ‘open’ te gaan voor nieuwe aanvragen.

Met diervriendelijke groet, 
 

Het Quidem Carus Team

naar de vacatures:

https://www.quidemcarus.nl/organisatie/vrijwilliger-worden

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301