U kunt ons helpen!

Quidem Carus doet haar best om zo veel mogelijk huisdieren in medische nood te helpen. Ook u kunt ons helpen deze dieren te helpen, zoals: een donatie doen, een periodieke schenking, ons opnemen in uw testament, een kalender bestellen of uw dierbenodigdheden bestellen bij Zooplus via onze website. Maar ook berichten van ons delen helpt ons. We zijn blij met elke hulp!

 

 

Quidem Carus helpt minima in Nederland bij onverwachte dierenartskosten. Samen met de dierenarts bekijken we de mogelijkheden en leveren we onder voorwaarden een financiële bijdrage, zodat huisdieren die behandeling of operatie kunnen krijgen die ze nodig hebben. 95% van alle donaties wordt gebruikt om huisdieren in nood te helpen.

Het werk van Quidem Carus wordt niet gesubsidieerd. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en ons werk wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van fondsen en donateurs. Uw hulp is dus heel erg nodig om dit werk te kunnen blijven doen. Lees hieronder hoe u ook uw steentje bij kunt dragen aan het welzijn van huisdieren!

Quidem Carus is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI-instelling. Dit betekent dat schenkingen en legaten niet fiscaal belast zijn. Hierdoor is ook periodiek schenken een hele leuke optie!

Mocht u Quidem Carus ook financieel willen steunen dan kan dat op de volgende manieren:

- Doneer een eenmalig bedrag via de QR-code of link of via Geef.nl  klik hier
- Periodiek schenken kan heel voordelig zijn klik hier
- Stel zelf een automatische overmaking in voor een maandelijks bedrag  IBAN NL61TRIO0197706959 t.n.v. Stichting Quidem Carus, Utrecht
- Bestel uw dierbenodigdheden via ons bij Zooplus door te klikken op het logo van Zooplus op onze homepage klik hier
- Bestel uw Man met kat verjaardagskalender   bestel de kalender hier
- Wordt vrijwilliger bij de stichting  meer informatie
- Dankzij nalatenschappen kunnen wij steeds meer huisdieren en hun baasje helpen, nu en in de toekomst. Ook u kunt uw steentje bijdragen, door Quidem Carus in uw testament op te nemen via een erfstelling of legaat. klik hier
- Support ons via Facebook door berichten te delen en te liken www.facebook.com/quidemcarus

 

 

 

 

 

 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301