2020: een bijzonder jaar

Fijne kerstdagenHet jaar 2020 was voor velen een bewogen jaar. Ook voor stichting Quidem Carus was het een bijzonder jaar. Zo nam oprichter Richard afscheid van de stichting. In deze nieuwsbrief zijn prachtige verhaal over de oprichting van en ervaringen met de stichting. Daarnaast waren we door een gebrek aan vrijwilligers gedwongen om een aantal maanden te sluiten. Gelukkig hebben wij vanaf juli met een geweldig nieuw team de werkzaamheden weer kunnen hervatten.

 

 

Dit jaar hebben we ongeveer 50 eigenaren en hun geliefde huisdieren kunnen helpen. Toch er is meer werk aan de winkel. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk hulp te bieden.

Voor 2021 willen we meer fondsen werven met onze geweldige groep om zo ook meer dieren gezond weer thuis te krijgen door bij te dragen in de onvoorziene medische kosten. Wilt u ons daar een handje bij helpen? Dat kan! Lees hier hoe u een steentje bijdragen aan operaties zoals die van Sky, Rosy, Sem, Pepper, Beertje enz.

Voor nu wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2021 voor mens en dier!

Bestuur Quidem Carus

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301